Det är snökaos i mitt rum

Idag har jag en ledig kväll och rastlösheten är lös. Med andra ord en kväll upplagd för ett virrvar av tankar drypande i något slajmigt och blött, alldels omöjliga att få tag i och reda ut.

Läs! Och få en bra start på dagen!

En tallrik fil med flingor ger dig den bra start på dagen som du behöver! 8 av 10 säger att deras magar fungerar bättre när de regelbundet äter sockerflingorna med extra mycket socker på och utan extra tillsatta fibrer! Yeah! Till detta rekomenderas ett stort glas oboy där mjölk mängden är hälften av pulver mängden. Avsluta din frukost med en näve smågodis för att få ett bra avslut och en näringsrik bra start på dagen!

Det skulle bara vara jävligt kul om något företag propagerade för mer socker åt folket. Förstår så många som skulle känna sig dömda att misslyckas med sina bantnings åtaganden och så många som skulle bli upprörda och tålmodigt förklarar att socker är farligt.
Nähe! är det, Farligt? Verkligen?!


Nu har dagen iaf börjat och jag ska agera lite extra stor idag och följa med min syster till herr doktor när mina föräldrar jobbar och står i, då får jag med mitt sporadiska liv rycka in! Siken tur att jag kunde det. Sedan väntar min lilla Ung vänster klubb och det bästa spar jag till sist, kan avslöja att den godbiten börjar på P!

Tandläkarväder

Det är den 25 november idag och det är tandläkarväder.
Det är sega förmiddagar och stressiga kvällar
Det är otur i spel men tur i kärlek.

Allt kretsar kring ett datum, en ynka dag som kommer ge mig svaret på mycket. Den 9 december får jag veta hur jag lyckats med att komma in på universitet.
Spännande
skrämmande
oroligt
jobbigt
förtvivlat jävla närvöst.

Till dess dagar inrutade i just nu snö, kyla, plikter, varm choklad och nya skor.


RSS 2.0