Läs! Och få en bra start på dagen!

En tallrik fil med flingor ger dig den bra start på dagen som du behöver! 8 av 10 säger att deras magar fungerar bättre när de regelbundet äter sockerflingorna med extra mycket socker på och utan extra tillsatta fibrer! Yeah! Till detta rekomenderas ett stort glas oboy där mjölk mängden är hälften av pulver mängden. Avsluta din frukost med en näve smågodis för att få ett bra avslut och en näringsrik bra start på dagen!

Det skulle bara vara jävligt kul om något företag propagerade för mer socker åt folket. Förstår så många som skulle känna sig dömda att misslyckas med sina bantnings åtaganden och så många som skulle bli upprörda och tålmodigt förklarar att socker är farligt.
Nähe! är det, Farligt? Verkligen?!


Nu har dagen iaf börjat och jag ska agera lite extra stor idag och följa med min syster till herr doktor när mina föräldrar jobbar och står i, då får jag med mitt sporadiska liv rycka in! Siken tur att jag kunde det. Sedan väntar min lilla Ung vänster klubb och det bästa spar jag till sist, kan avslöja att den godbiten börjar på P!

Kommentarer
Postat av: joehäään

mmmm...

sockerflingor...

2008-11-26 @ 13:30:39
URL: http://johanafnartuna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0